zondag 6 september 2015

Leavin' on a Jetplane

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zo ver, het grote Oosterse avontuur kan beginnen! Mn tas is gepakt (gister al dicht, nog nooit zo vroeg gebeurd!) 15 kilo, heel netjes dus. Ik stond gewoon verbaast me hoe makkelijk het ging. Ik had in eerste instantie te veel liggen, kreeg het met geen mogelijkheid in mn backpack, dus wat shirts en leggings er uit gehaald, en mn spijkerrokje, shirts en leggings bij elkaar in 1 packing cube, en nu past het wel (al was het proppen, ik zal nooit een lichte pakker worden vrees ik). Normaal gesproken had ik van alles geprobeerd om het toch mee te kunnen nemen, grotere tas meegenomen, maar ik wilde geen grote tas meezeulen. Best een beetje trots op mezelf ;-)

Vrijdagmiddag uit het werk met Addy mee naar haar vriendin Barbara, en ik heb nu heule gave nagels met kersenbloesem er op :D Was gezellig!


Vanmiddag ingecheckt, was ff lastig, maar uiteindelijk gelukt, en hoe! Had al via Djoser kunnen regelen dat we aan weerszijden van het gangpad konden zitten, zodat we er allebei makkelijk uit kunnen voor een kuiertje of het toilet, maar toen ik op de site van Lufthansa zag dat er op het bovendek nog goede plekken beschikbaar waren, heb ik Mo gebeld, en die plekken gereserveerd! We zitten nu op de eerste rij van de Economy (dus wel helemaal achterin het toestel) op de middelste rij, dus we kunnen er allebei makkelijk uit, Niet te veel mensen, vlak bij het toilet en de keuken, dus makkelijk wat te drinken halen als het nodig is. En dus weer in een A380! Een paar jaar geleden heb ik ook al eens in een A380 gezeten, van Frankfurt naar Johannesburg, en wat een supertoestel zeg! Groot, lekker stil en ruim.

Vandaag de laatste dingen gedaan, op een paar dingetjes na zit alles in mn handbagage ook, bril en elektronica gaan er morgen pas in, volledig opgeladen natuurlijk :D Zo lekker slapen, laatste nachtje in mn eigen grote comfortabele bed, morgen in het vliegtuig en daarna is het afwachten hoe de bedden zijn. Sowieso 3x een nacht in de trein, en de laatste nacht weer in het vliegtuig natuurlijk, helaas geen A380 dan, we komen via Munchen terug.

Xiexie!

2 opmerkingen:

Sandra zei

Een hele fijne vakantie/reis! Geniet!

Sylvia zei

Veel plezier jullie allebei! Hou er rekening mee dat Chinese bedden heel hard zijn. Hotelhanddoeken eronder bieden enige uitkomst.