maandag 25 november 2013

Elke reis begint met een eerste stap

Zo ook mijn reis in blogland.
Ik liep al een tijdje met het idee in mijn hoofd om een blog te beginnen. Niet dat mijn leven nou zo ontzettend interessant is dat ik dat wil delen met de wereld, maar er gebeuren zo af en toe toch best leuke dingen die ik wel zou willen delen.
Een andere (goede) reden is dat de hobbykriebels die zich een tijdlang verstopt hebben gehouden nu toch weer wat serieuzere vormen beginnen aan te nemen, vooral na een erg gezellig weekendje weg met mijn vriendinnetjes in een kippenhok.
Ik hoop dan ook binnenkort de eerste maaksels te kunnen laten zien, maar ik ga me eerst nog even uit de naad werken om op tijd het album over mijn andere hobby (reizen) af te krijgen, ik heb tot en met 3 december om hem te bestellen, en ik ben nog niet op de helft...dat wordt nachtwerk dus ;-)

Ik ben nog niet helemaal tevreden over mijn blog, maar vind het een goede eerste poging. Als ik klaar ben met mijn album ga ik me eens goed in blogger verdiepen.

5 opmerkingen:

sylvana zei

Het ziet er goed uit

Marjolijn van Elsberg zei

Leuk dat het gelukt is, nu nog je werkjes maar dat komt vast goed. Ik ga je maar volgen dan zie ik het vanzelf. Enne ik wil ook wel op jouw bloglijstje!Succes met alles!

Ellen zei

mooie heading heb je, dat maakt dat ik weer een reis naar Afrika wil maken. Succes met je nieuwe blog

Elvy zei

Leuk Esther! Ben benieuwd hoe het bloggen je gaat bevallen :)

Momo zei

Hee Es, Als jij nou jouw blog reanimeert, reanimeer ik het mijne ;-) Je reismaatje Mo